forest-bosomed

Manage uw zakenreizen

Zo efficiënt mogelijk uw zakenreis boeken? Dan bent u bij VCK Travel aan het juiste adres. Wij managen het volledige boekingsproces, we stellen het juiste reisbeleid op en realiseren kostenbesparingen. Ontdek de voordelen.

Lees verder

Wie wij zijn

Transparantie heeft een naam

VCK Travel hecht belang aan een open, eerlijke en inzichtelijke werkwijze. Wij gebruiken geen opslagen of mark-up's en maken processen, tarieven en afspraken inzichtelijk. Lees meer over onze transparante aanpak.

Lees verder

Marine Travel
Marine Travel

651-795-6813

Crew replacements efficiënter inrichten? Kies voor VCK Marine Travel: onze gespecialiseerde teams bieden innovatieve services en reduceren uw kosten.

(574) 674-5286

Government Travel
Government Travel

Vaste partner voor de overheid

Met een kantoor in Den Haag dat uitsluitend werkzaam is voor overheidsinstanties, speelt VCK Travel optimaal in op de specifieke eisen voor dienstreizen.

Lees verder

Corporate Events
Corporate Events

734-216-9037

Collega's, relaties of klanten stimuleren en motiveren met een bijzondere ervaring of een memorabele bijeenkomst? VCK Travel biedt mogelijkheden.

Lees verder

Laatste nieuws
Uitbreiding Qatar Airways’ QSuite naar Singapore en Tokyo

Qatar Airways introduceerde 1 november jl. de Airbus A350-1000, uitgerust met de QSuite, op vluchten van en naar Singapore’s Changi Airport. Het toestel zal ook worden geïntroduceerd naar Tokyo’s Haneda Airport vanaf 1 januari 2019. De uitbreiding van de QSuite zal worden vervolgd met verschillende bestemmingen over de wereld, inclusief Hong Kong en Shanghai. Reizigers...

Lees verder

Reis in luxe en comfort naar Guangzhou

China Southern Airlines biedt zakenreizigers meer comfort en luxe aan in de nieuwe Airbus 330-300 van Amsterdam naar Guangzhou. Het toestel beschikt over twee verschillende reisklassen; de Economy Class...

9124954327

mannoheptite

Brussels Airlines heeft in samenwerking met bekende topmerken hun lounge vernieuwd en uitgebreid. Volgens de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines, zetten zij een nieuwe kwaliteitsstandaard neer voor de frequente vlieger.

833-444-7251

MEER NIEUWS »